Logon Pientä laittoa -paketti

 

Yrityksen logo päivitetään osana kehitystä tai vaikka kuvaamaan osuvammin yrityksen nykyistä toimintaa. Modernisointi voidaan tehdä kevyellä muokkauksella vanhan ja tunnetun logon henkeä kunnioittaen tai halutessa reippaammalla otteella. Suunnittelemme myös täysin uusia logoja. Yksityiskohdista ja tavoitteena olevasta ilmeestä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin lopputuloksesta saadaan toivottu ja toimiva. Suunnitteluvaiheessa asiakkaalle toimitetaan useampi logovaihtoehto, joista tämä voi valita mieleisensä.

 

Edut: Uudistettu ja yrityksen toimintaa paremmin kuvaava logo digitaalisena ja painokelpoisena versiona. Lisäksi tilaaja saa valmiit logomallit eri kohteisiin sopivissa muodoissa.

Paketin sisältö

 

- Kartoituspalaveri

- 4 erilaista logoluonnosta ja asiakas valitsee yhden toteutettavaksi

 

Logosta toimitetaan seuraavat versiot käyttöohjeineen:

- painokelpoinen versio PDF-muodossa

- kolme eri kokoista versiota kotisivuille sekä JPG- että PNG-muodoissa

- sopivaan kokoon tehdyt versiot sähköpostin liitteeksi ja lomakkeisiin JPG-muodossa

 

Logosta toimitetaan aina myös värimäärittelyt:

- CMYK- ja Pantone -koodit painotuotteisiin

- RGB - ja HEX-koodit sähkösiin kohteisiin ja esim. teippauksiin

 

 

Miten tilaan Pientä laittoa -paketin?

 

Lähetä tilauslomakkeella yhteystietosi sekä tarvittavat tiedot logosta ja toimita kuva logosta. Otan tämän jälkeen yhteyttä ja varmistamme yksityiskohdat muutoksista.

 

Lomakkeessa kysytään myös värikoodia, mutta jos se ei ole tiedossa, voit valita sopivan vaikka tästä linkistä. Värin voi valita siirtämällä osoitinta väritolpassa sekä sävylaatikossa. Sävy näkyy ns. HEX-koodina värilaatikon alla. Koodi on # + kuusi merkkiä.

 

Voit skannata tai tarvittaessa ottaa valokuvan logosta ja lähettää sen tilauskaavakkeen liitteenä tai sähköpostilla. Onnistumisen kannalta tärkeää on riittävä valo ja kuvan ottaminen mahdollisimman suoraan edestä. Voit myös lähettää paperisen version kirjeessä.

 

Voit lähettää logon

- sähköisenä tilauskaavakkeella tai sähköpostilla materiaali(at)kasipallo.fi

- paperisena: Kasipallo Oy, Hiihtomäentie 18, 00700 HELSINKI

Kasipallo Oy - Otto Ilola

+358 45 845 7000

Copyright Kasipallo Oy