Keskity olennaiseen, lisää myyntiä

 

Olet todennäköisesti uskonut yrityksesi kirjanpidolliset tehtävät ammattilaiselle. Erittäin hyvä, ammattinsa osaava kirjanpitäjä on toki tärkeä lenkki asioiden jouheassa hoitamisessa. Yrityksen toiminnan kannalta kriittiset asiat ovat siltä osin hoidossa ja järjestyksessä. Tätä harva edes kyseenalaistaa ja harva edes miettiin hoitavansa kirjanpitoaan itse.

 

Useat yritykset ovat tilanneet siivouspalvelun huolehtimaan toimitilojen siisteydestä. Siisteys on olennainen osa uskottavaa yrityskuvaa. Toki osaahan jokainen itsekin siivota, mutta tähän käytetyn ajan hyödyntäminen yrityksen kehittämiseen näkyy suoraan myynnissä. Sijoitus siivouspalveluun poikii näin ajatellen rahan moninverroin takaisin.

 

Uskallan väittää, että sijoittamalla mainonnan ammattilaiseen ja hyödyntämällä tätä liiketoimintojen kehittämisessä pystytään nostamaan myyntiä merkittävästi. Luonnollisesti yrityksen yleiset liiketoiminnalliset edellytykset täytyvät olla kunnossa. Yritykselläsi on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia sitoutunut mainosalan ammattilainen palvelukseensa erittäin kohtuullisella korvauksella. Kiinteällä kuukausikorvauksella hinnoitellun palvelun ansiosta tiedät suunnittelutyön kustannukset etukäteen. Työmäärä ja palvelun lopullinen hinta päätetään sopimuksen teon yhteydessä.

 

Veloituksettoman kartoituksen yhteydessä tehdään mahdollisimman tarkat kustannus- ja tuottoarviot, joiden perusteella päätös on helppo tehdä.

 

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

 

Otto

OmaMainosmies

Kasipallo Oy - Otto Ilola

+358 45 845 7000

Copyright Kasipallo Oy