Kotisivut, pärjäätkö ilman?

 

Toinen tärkeämpi kysymys on oikeastaan se, että paljonko voit antaa etumatkaa kilpailijoillesi?

 

Kiinnostavat ja sopivan informatiiviset kotisivut ovat nykymarkkinoinnin kulmakiviä, tuotteesta tai palvelusta riippumatta. Kuluttajat etsivät ja vertailevat tuotteita sekä palveluita kasvavissa määrin netistä. Onko yrityksellä varaa jättää tämä suuri ja ainoa vahvasti kasvava kuluttajaryhmä huomiotta? Kotisivut toimivat käyntikorttina ja väsymättömänä myyntimiehenä. Yksinkertaisimmillaan ne kertovat pääpirteittäin yrityksen toiminnasta, palveluista tai tuotteista sekä kertovat mistä ja miten näitä saa. Hienouksia ja lisätoimintoja riittääkin sitten pilvin pimein, mutta tärkeintä on olla kuitenkin esillä.

 

Kustannukset ovat peruskotisivujen suunnittelussa, julkaisussa ja ylläpidossa hyvin kohtuulliset. Toimivat sivut saadaan tehtyä jo muutamalla sadalla eurolla. Esimerkiksi keskikokoisen 6 sivua kattavan sivuston suunnittelu sekä vuoden ylläpito kuukausittaisella päivityksellä on hinnaltaan luokkaa 600-700,- alv 0%. Lisäpalveluita ovat mm. mobiilisivut sekä kieliversiot, jotka on mahdollista myös tehdä täysin automaattisiksi käyttäjätunnistuksen avulla.

 

Google-markkinointi on todettu erittäin tehokkaaksi tavaksi markkinoida yritystoimintaa, toki hieman alasta ja paikkakunnasta riippuen. Googlen maailmassa maksettu mainonta kerää parhaan huomion, vaikka itse sivut tehdäänkin toki mahdollisimman hakukoneystävällisiksi.

 

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

 

Copyright Kasipallo Oy

+358 45 845 7000

Kasipallo Oy - Otto Ilola